یک عمر ، یک نفس با گام هایممتد بی آغاز در جاده های ممتد بی پایان در امتداد این همه پوچی تا هیچ می رسیم بازیچه ایم ما محمد رضا عبدالملکیان درویشی به اشتباه فرشتگان به جهنم فرستاده می شود .پس از اندک زمانی داد شیطان در می آید و رو به فرشتگان می کند و می گوید : جاسوس می فرستید به جهنم!؟ از روزی که این ادم به جهنم آمده مداوم در جهنم در گفتگو و بحث است و جهنمیان را هدایت می کند و… حال سخن درویشی که به جهنم رفته بود این چنین است: با چنان عشقی زندگی کن که حتی بنا به تصادف اگر به جهنم افتادی خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند. 1-گفتگوی مثبت با خود رمز مقابله با الفاظ منفی درمورد خودتان است کاملاً ثابت شده که کلمات هم قدرت دارند و همه ما از تاثیر کلمات منفی بر افکار و اعمالمان آگاه هستیم اما همین الفاظ و کلمات منفی میتوانند بر سلامت ما هم تاثیر بد بگذارند مگر اینکه شروع کنیم وقتی میخواهیم در مورد خودمان حرف بزنیم از الفاظ و کلمات مثبت استفاده کنیم. 2-نقل قولهای معروف “من یک رویا دارم..” 3-کلمات قدرت دارند؛ گفتگو با خود برای موفقیت 4-همه ما سخت گیرترین منتقد خودمان هستیم. 5-کلمات قدرت دارند؛ با کلمات خوب برای سلامتتان برنامه ریزی کنید 6-کلمات قدرت دارند؛ سالم حرف بزنید- سالم فکر کنید باور کنید که کلمات واقعاً قدرت دارند… الف: اشتیاق برای رسیدن به نهایت آرزوها ب: بخشش برای تجلی روح و صیقل جسم پ: پویایی برای پیوستن به خروش حیات ت: تدبیر برای دیدن افق فرداها ث: ثبات برای ایستادن در برابر باز دارنده ها ج: جسارت برای ادامه زیستن چ: چاره اندیشی برای یافتن راهی در گرداب اشتباه ح: حق شناسی برای تزکیه نفس خ: خودداری برای تمرین استقامت د: دور اندیشی برای تحول تاریخ ذ: ذکر گویی برای اخلاص عمل ر: رضایت مندی برای احساس شعف ز: زیرکی برای مغتنم شمردن دم ها ژ: ژرف بینی برای شکافتن عمق درد ها س: سخاوت برای گشایش کار ها ش: شایستگی برای لبریز شدن در اوج ص: صداقت برای بقای دوستی ض: ضمانت برای پایبندی به عهد ط: طاقت برای تحمل شکست ظ: ظرافت برای دیدن حقیقت پوشیده در صدف ع: عطوفت برای غنچه نشکفته باورها غ: غیرت برای بقای انسانیت ف: فداکاری برای قلب های درد مند ق: قدر شناسی برای گفتن ناگفته های دل ک: کرامت برای نگاهی از سر عشق گ: گذشت برای پالایش احساس ل: لیاقت برای تحقق امید ها م: محبت برای نگاه معصوم یک کودک ن: نکته بینی برای دیدن نادیده ها و: واقع گرایی برای دستیابی به کنه هستی ه: هدفمندی برای تبلور خواسته ها درویشی به اشتباه فرشتگان به جهنم فرستاده می شود .پس از اندک زمانی داد
فرشتگان می کند و می گوید : جاسوس می فرستید به
در گفتگو و بحث است
با چنان عشقی زندگی کن که حتی بنا به تصادف اگر به جهنم افتادی
همچنین زمانیکه که دردها و رنجهای خود را با دردها و ناراحتی های بزرگتر یا بسیار بزرگتر دیگران مقایسه می کنیم ...دردهای خودمان یادمان میرود. احساس موفقیت یکی از تعالیم خوب آنتونی رابینز درباره موفقیت اینست: اگر می خواهید احساس موفقیت کنید می توانید آنرا فورا بدست آورید. امتحان کنید. دقیقا همان حالتی را که به هنگام موفقیت بخود می گیرید تصور کنید و همان حرکت جسمی را انجام دهید که بهنگام موفقیت اجرا می کنید.اینکار اگر هرروز تکرار شود بزودی می بینید که هر روز از روز قبل شادتر و سرحالتر هستید و کاملا احساس موفقیت می کنید و عجیب اینکه موفقیت نیز بسوی شما خواهد آمد چون همسان فکر و احساس شما چیزی جز آن نیست! و شما فقط دارید همان را جذب می کنید. احساس ما چیزی جز تشعشعات مغز ما نیست و به همین دلیل است که می گوییم: فکر=احساس= رخداد آینده و نهایتا اینکه بیاموزیم از خود زندگی و تلاش برای رسیدن لذت ببریم نه از نتیجه و حاصل آن . زندگی مقصد نیست بلکه حرکت بسوی مقصد است و باید از آن لذت برد. داستان خداشناسی تفاوت افراد موفق با سایرین یا افراد ناموفق در چیست؟ پاسخ های زیادی به پرسش می توان داد. یکی از تفاوت های عمده بین این دو گروه تفاوت در میزان اشتیاق است نه در هوش و ذکاوت یا برخی توانایی ها. اشتیاق در عرفان مرتبه بالایی است. در فرهنگ غرب معادل آنرا بعنوان احساس خوب بکار می برند که در مباحث قبلی به آن پرداخته شد. اشتیاق مولد قدرت و توانایی های بیشماری است. مانند کلیدی که قفلهای بسیاری باز می کند. اشتیاق پیش درآمد عشق است و عشق مولد توانایی های نامحدود. برخی عرفا زندگی و حیات را همان اشتیاق یا احساس خوب می دانند و برای احساس بد فقط در زمانی که احساس خوب وجود ندارد نقشی قائل می شوند. بعبارتی معتقدند اصلا احساس بد وجود ندارد. مانند تاریکی که زمانی که نور نیست معنا و تعریف دارد. قبلا هم گفتیم احساس= رخداد آینده. هرچه احساس بهتری داشته باشیم وقایع بهتری را جذب می کنیم و اینکار نیازمند مرتبه ای از آگاهی است که بصورت خودجوش انجام شود و ما را از وادارسازی بی نیاز سازد. الف: اشتیاق برای رسیدن به نهایت آرزوها ب: بخشش برای تجلی روح و صیقل جسم پ: پویایی برای پیوستن به خروش حیات ت: تدبیر برای دیدن افق فرداها ث: ثبات برای ایستادن در برابر باز دارنده ها ج: جسارت برای ادامه زیستن چ: چاره اندیشی برای یافتن راهی در گرداب اشتباه ح: حق شناسی برای تزکیه نفس خ: خودداری برای تمرین استقامت د: دور اندیشی برای تحول تاریخ ذ: ذکر گویی برای اخلاص عمل ر: رضایت مندی برای احساس شعف ز: زیرکی برای مغتنم شمردن دم ها ژ: ژرف بینی برای شکافتن عمق درد ها س: سخاوت برای گشایش کار ها ش: شایستگی برای لبریز شدن در اوج ص: صداقت برای بقای دوستی ض: ضمانت برای پایبندی به عهد ط: طاقت برای تحمل شکست ظ: ظرافت برای دیدن حقیقت پوشیده در صدف ع: عطوفت برای غنچه نشکفته باورها غ: غیرت برای بقای انسانیت ف: فداکاری برای قلب های درد مند ق: قدر شناسی برای گفتن ناگفته های دل ک: کرامت برای نگاهی از سر عشق گ: گذشت برای پالایش احساس ل: لیاقت برای تحقق امید ها م: محبت برای نگاه معصوم یک کودک ن: نکته بینی برای دیدن نادیده ها و: واقع گرایی برای دستیابی به کنه هستی ه: هدفمندی برای تبلور خواسته ها
کلمات قدرت شفا، ویرانی و تغییر دنیای شما را دارند. جملات معروف زیر را خوب بخوانید و ببینید چطور این جملات توانستند دنیا را عوض کنند.
باقدرت ترین کلمات آنهایی هستند که هر روز با خودتان تکرار میکنید. منظور آن گفتگویی است که در طول روز با خودتان دارید. آیا تا به حال دقت کردهاید که چطور با خودتان حرف میزنید؟ من متوجه شدهام که مردم حرفهایی را به خودشان میزنند که هیچوقت به کس دیگری نخواهند زد. حرفهایی مثل، “من چاقم” یا “برای انجام اینکار به اندازه کافی باهوش نیستم”. خیلی کم پیش می آید که از خودشان پیش خود تعریف کنند.
کلمات قدرتمندند و تاثیر چشمگیری روی سلامت ما دارند. آیا تابه حال شنیده اید که بگویید، “من وقت برای ورزش کردن ندارم” یا ” فقط یک کلمه که کاری نمی کند”. آیا معمولاً می گویید “خسته ام” یا “استرس دارم”؟ کلماتی مثل این همان احساس را در شما ایجاد می کند. این احساسات موجب رفتارهایی از طرف شما می شود که این احساسات منعکس می کند و بعد موجب تقویت این حس در شما می شود.
کلماتی که استفاده میکنید مثل کدهای کامپیوتری میمانند که نرم افزار ذهن شما میشوند. شما با کلماتی که ادا میکنید مغزتان را برنامه ریزی می کنید. اگر از نتایجی که در زندگی میگیرید رضایت ندارید، باید برنامه ریزی نرم افزار ذهنتان را تغییر دهید. البته کشتن ویروس های این برنامه زمان میبرد اما هدف این است که هوشیارانه تصمیم بگیرید که چه میخواهید، از کلمات و افکار متناسب با آن هدف استفاده کنید و بعد رفتارتان را هم از روی آن افکار دنبال کنید.
با خودتان مثبت حرف بزنید تا افکارتان هم مثبت شود. با خودتان فکر کنید، “افراد سالم به جای کیک شکلاتی سبزیجات میخورند” و “افراد لاغر بیشتر روزهای طول هفته را ورزش میکنند پس من هم از همین امروز به باشگاه میروم”. همه افکاری را که با این هدف تناقض دارد را دور بریزید و افکاری را وارد ذهنتان کنید که رفتارهایی سالم در شما ایجاد کند. خودتان را فردی سالم بدانید و کلماتی سالم درمورد خودتان به زبان بیاورید و بعد رفتارهایی سالم در شما ایجاد خواهد شد.
شیطان در می آید و رو به
جهنم!؟ از روزی که این ادم به جهنم آمده مداوم در جهنم
و جهنمیان را هدایت می کند و… حال سخن درویشی که به جهنم رفته بود این
چنین است:
خود شیطان تو را به بهشت باز گرداند.
یکی از گفته های زرتشت اینست:
- خوشبختی از آن کسی است که در پی خوشبختی دیگران باشد
زمانیکه روی مشکلات و ناراحتی های خود تمرکز نداریم و بیشتر به دیگران و راحتی آنها فکر می کنیم آرامش زیادی در ما ایجاد می شود که همه آنرا تجربه کرده اند.
در اصل در این حالت فرد از منیت و خودخواهی فاصله گرفته است.
مردی میخواست کاملا خدا را بشناسد. ایتدا بسراغ افراد و کتابهای مذهبی رفت اما هرچه جلوتر رفت گیج تر شد. افراد و کتابهای نوع دیگر را هم امتحان کرد اما به جایی نرسید.
خسته و ناامید راه دریا پیش گرفت. در کنار ساحل کودکی را دید که مشغول پر کردن سطل کوچکی از آب دریا بود. سطل پر و سر ریز می شد اما کودک همچنان آب می ریخت. مرد پرسید چه می کنی؟
کودک جواب داد به دوستم قول دادم همه آب دریا را دراین سطل بریزم و برایش ببرم!
مرد خواست پسر را نصیحت کند و اشتباهش را به او بگوید. اما ناگهان به اشتباه خودش هم پی برد که میخواست با ذهن کوچکش خدا را بشناسد و کل هستی را در آن جای دهد!....فهمید که با دلش باید بسراغ خدا برود.
به کودک گفت من و تو یک اشتباه را مرتکب شدیم!
مولوی می گوید:
هر چه اندیشی پذیرای فناست آنچه در اندیشه ناید آن خداست
Design By : Pichak |